Cursus- & productaanbod

Het ABC van lederen tassen maken: volledig programma in lidmaatschap

Om de 2 à 3 weken wordt een nieuw project aan het programma toegevoegd. Bovendien heb je toegang tot heel wat extra’s: gratis extra patroontjes kleine lederwaren, een extra cursus “Technieken in Lederbewerking”, een extra cursus “Patroontechnieken”, toegang tot een besloten facebookgroep, downloadbare fiches, …

Ontdek hier wat het actuele aanbod is, en wat er binnenkort nog te beleven valt, allemaal inbegrepen in je lifetime lidmaatschap

Losse edities van het ABC programma: bepaal zelf welk tasproject je wenst

Elk tasproject uit het ABC programma vormt ook op zich een afzonderlijke cursus. Je kan het patroon en de tasbeschrijving downloaden en de volledige ‘the making of’ van de tas volgen in online video’s. Nieuwe projecten en dus cursussen worden om de 2 à 3 weken toegevoegd.

Patronen met werkbeschrijving: digitale downloads

Taspatronen uit het ABC programma, maar zonder video’s: als je alleen behoefde hebt aan een patroon en een werkbeschrijving.

In een tweede fase zullen we hier ook taspatronen met werkbeschrijving aanbieden die geen deel uitmaken van het ABC programma, maar al langer deel uitmaken van onze live cursussen of ergens in onze archieven zijn opgeslagen – bekijk dus regelmatig ons aanbod.

© 2024 Lederstudio.be - Powered by Maatos