Over ons

Lederstudio.be
Wie zijn we? En wat doen we?

Lederstudio heeft in Brugge een live-shop met lederen vellen en huiden, allerlei gereedschappen en materialen voor lederbewerking en een groot aanbod fournituren voor de creatie van lederwaren.

In de online shop van Lederstudio kan je een groot aanbod van onze materialen, gereedschappen en fournituren bestellen die bij je thuis worden geleverd. Maak kennis met onze online shop op shop.lederstudio.be.

In ons atelier in Brugge worden live-cursussen georganiseerd in groep. Via opeenvolgende modules leren cursisten de verschillende tastechnieken kennen en bouwen langzamerhand hun kennis en skills uit in de creatie van lederwaren. 

We brengen nu ook graag onze kennis, tips, advies, en informatie naar jullie, via dit online leerplatform. Aan de hand van heel wat concrete tasprojecten en zeer doordacht uitgetekende patronen kan je nu in onze Online Academy een schat aan informatie en bronnen vinden om jouw lederpassie verder uit te bouwen.

TEAM

Nathalie

Initiatiefneemster van Lederstudio.be. Toen ik leder en maroquinerie ontdekte, wist ik al snel dat het een passie zou worden. En mijn natuur om van elke passie ook een business te maken heeft geleid tot Lederstudio.be. Wat begon met één workshop en een mini-shop in Lubbeek, groeide uit tot een groter atelier en shop in Brugge, met dagelijks live-cursussen, een online shop en nu dus ook een online Academy. Mezelf blijven bijscholen, nieuwe producten en tools ontdekken en uittesten, en die kennis met de wereld delen blijven een constante drijfveer. 

Ruth

Medewerker van Lederstudio.be sinds 2020. En de dochter van Nathalie. De artistieke touch bij Lederstudio ! Onze winkel/ateliermuur met ‘the bagmaking roadway’ werd door haar gecreëerd, zij zorgt voor een up&running webshop, zij tekent de tasschetsen op deze site, en managed onze social media aanwezigheid. En zo groeide Lederstudio.be ook uit van een one-woman initiatief tot een fijne family-business. Haar tijd buiten Lederstudio.be spendeert ze aan haar eigen kunstcreaties.

Lesley

Zoals bij velen onder ons is lederbewerking een uit de hand gelopen hobby. Kennis, creativiteit en perfectionisme zijn mijn 3 kernwoorden. Toen ik voor het eerst bij Ledertudio.be terechtkwam, had ik al een basisopleiding tassenmaken achter de rug. Maar bij Lederstudio.be ontdekte ik een andere aanpak, en volgde enthousiast lessen. Daaruit is een samenwerking gegroeid. Nu bouw ik mee aan de Lederstudio Academy. En zo help ik jullie om, net als ik, tassen en accessoires te creëren van een hoog niveau.

© 2024 Lederstudio.be - Powered by Maatos