Het ABC van lederen tassen maken

Een online leerplatform

op basis van concrete tasprojecten

Alle input die je nodig hebt bij tassen maken

Aan de hand van concrete projecten, krijg je via dit programma alle informatie, kennis en begeleiding die je nodig hebt bij het maken van tassen in leder.  Zo ben jij gewapend om vol vertrouwen te zorgen voor de uiteindelijke output: tassen in leder, door JOU gecreëerd, die je vol trots aan de wereld kan tonen.

Online lessen, wanneer JIJ het wil

De jaren ervaring in live-lessen in ons atelier zorgen er voor dat we weten wat jouw vragen en noden zijn bij het maken van tassen in leder. En die noden hebben bij iedere maker een ander accent. Sommigen hebben vragen bij specifieke ledertechnieken, anderen willen meer inzicht krijgen in de patroonconstructie van bepaalde tasmodellen, weer anderen hebben het moeilijk met het vinden van de juiste volgorde van de opeenvolgende stappen bij de creatie van een tas, en velen willen tips en technieken leren om hun creaties fijn en professioneel af te werken, om de finishing touch een niveau hoger te tillen. 

Met al die verzuchtingen kan je nu bij ons terecht. Al die aspecten komen in het programma aan bod. Misschien biedt deze online bron zelfs nog meer dan een live-cursus: je ziet ons stap voor stap de tas maken. Je krijgt extra filmpjes en documenten over technieken en patroontips. Je kan op elk moment naar die bron van informatie teruggrijpen, opnieuw kijken, op je eigen ritme, wanneer het jou uitkomt. Misschien heb jij ook het gevoel: ik heb dit in een live-les wel eens gezien of gehoord, of gedaan, maar hoe ging dat ook alweer. Je hoeft dus niet langer alles op te slaan in je geheugen: hier is een bron waar je naar terug kan komen, als jij het nodig acht.

Voor elk wat wils

Het aanbod van tasprojecten is zeer divers:

  • Eenvoudige en gevorderde technieken
  • Tassen die snel klaar zijn, en tassen die je toch wel even heel intens werk bezorgen
  • Tassen in een casual stijl, en tassen voor de speciale gelegenheden

De volgorde waarin ze in het programma worden opgenomen is even divers: je hoeft ze helemaal niet in die voorgestelde volgorde te maken. Je kan gerust eentje  overslaan voor later. Er is ook niet echt een volgorde in moeilijkheidsgraag: zo komt zowel de beginnende als de gevorderde tassenmaker in elke periode van het jaar aan zijn trekken.

GRATIS proefproject !

Wil je toch even heel concreet weten wat zo een project inhoudt? Hoe zien onze patronen er uit? En die ‘making of’ filmpjes? En de extra nuttige informatie?

Helemaal terecht dat je die vragen stelt ! Daarom hebben we een EXTRA tas in de reeks van 26:

de 0-editie, of de Alpha-tas: helemaal gratis voor iedereen die ons aanbod wil uittesten. GO FOR IT !

Mét extra gratis projectjes voor abonnementen

En nog meer goed nieuws: wie kiest voor een abonnement voor ons volledige ABC-programma krijgt regelmatig een extraatje bij één van de edities: 10 x een gratis patroontje mét werkbeschrijving voor kleine lederwaren. Mooi toch? Die  tas die je maakt op basis van het ABC-programma kan meteen extra gevuld worden met een portemonnaie, een hoesje, een brillenhouder, … Wie kiest voor een abonnement heeft dus alleen maar voordelen: extra patroontjes, een waaier aan instructiefilmpjes en documentatie over ledertechnieken, onmisbare patroontips, en natuurlijk een lagere prijs per editie in vergelijking met losse aankopen.

OVERTUIGD ?

Voel je de kriebels al om deel te nemen aan dit programma?

Gelijk heb je !

Laat ons samen dit avontuur beleven.

Welkom in “het ABC van lederen tassen maken” van Lederstudio.

Lidmaatschap A

Een lidmaatschap voor het volledige ABC- programma kan via een eenmalige betaling

Je betaalt éénmalig 390,00 euro

(je krijgt voor altijd toegang !)

Lidmaatschap B

Een lidmaatschap voor het volledige ABC- programma kan via een gespreide betaling over een periode van 12 maanden. 

Je betaalt maandelijks (12x) 39,00 euro

(je krijgt voor altijd toegang !)

 

Benieuwd welke tasmodellen al in onze planning staan?

Interactie

Je kan lid worden van een Facebook-groep waar onderling + aan de lesgevers vragen kunnen worden gesteld én winacties worden georganiseerd

facebook-groep

Liever losse edities ?

Misschien kies jij toch liever voor een losse editie. Ook dat kan. Je zult ongetwijfeld in de loop van het jaar wel een tasproject zien voorbijkomen waar je niet kunt aan weerstaan. Als je slechts af en toe een tas wil maken, en je hebt geen behoefte aan de bijkomende documentatie en tutorials over ledertechnieken of patroontekenen, maar je wil wel graag de ‘the making of’ filmpjes kunnen bekijken, is dit de ideale optie voor jou.

© 2022 Lederstudio.be - Powered by Maatos